"


Στη διεθνή τουριστική έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ 2018” της Κύπρου ο Δήμος Καστοριάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη διεθνή τουριστική έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ 2018” στη Λευκωσία Κύπρου συμμετείχε ο Δήμος Καστοριάς - Αντιδημαρχία Τουρισμού, από 20 έως 22 Απριλίου.
Η έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο αφού προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στην έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ” είχε ως στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τόπου μας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την προσέλκυση τουριστών από διεθνείς αγορές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Λάζαρος Ζήσης είχε συνομιλίες με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη, με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Λευκωσία κ. Ηλία Φωτόπουλο, με εκπροσώπους του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλη Σταματάρη καθώς και με τον γενικό διευθυντή του γραφείου Xenos Travel.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Δρ Στέλιο Χειμώνα, στο δημαρχείο Παραλιμνίου με τον δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη και στο δημαρχείο Λευκωσίας με την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής Δήμου Λευκωσίας κα. Λεώνη Ορφανίδου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με σκοπό την εφαρμογή ενός κοινού πλαισίου δράσης σε θέματα εναλλακτικού τουρισμού που στόχο έχει να καλύψει τα ενδιαφέροντα του σύγχρονου τουρίστα.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ