Το μενού για αύριο 1/11 προτείνει:
Γαλέος λεμονάτος στο φούρνο
ΥΛΙΚΑ
4 φέτες γαλέος
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα
χυμός από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ροζ πιπέρι
2 κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατίζουμε. Τα βάζουμε σε πιρέξ.
Σε ένα φλιτζάνι χτυπάμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.
Τον σερβίρουμε πασπαλισμένο με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ταιριάζει με βραστές πατατούλες και πράσινη σαλάτα.
Πηγή: webkorinthos.gr