Το μενού για αύριο Τετάρτη 27/2 προτείνει:
Αρακάς λαδερός
Συστατικά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
3 ντομάτες ώριμες κομμένες κυβάκια
5 φρέσκια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κιλό αρακάς φρέσκος καθαρισμένος
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλε το λάδι να κάψει καλά και σόταρε το κρεμμύδι
Πρόσθεσε τα ντοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό (περίπου 2 φλιτζάνια) και άσε τη σάλτσα σου να πάρει μια βράση
Πρόσθεσε τον αρακά, τον μαϊντανό και τον άνηθο και αλατοπιπέρωσε
Χαμήλωσε τη φωτιά, σκέπασε και άσε τον αρακά σου να «μελώσει»
Σέρβιρε με… μπόλικη φέτα
Πηγή: tlife.gr