Το μενού για αύριο Παρσκευή 8/2 προτείνει:
Σούπα Ζυμαρικών
Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 μικρή πατάτα τριμμένη
ό, τι άλλο λαχανικό έχετε στο ψυγείο
1 φλιτζάνι noodles. ή όποιο άλλο σπαγγέτι θέλετε σπασμένο
6 φλιτζάνια ζεστό νερό
αλάτι, πιπέρι
λίγο τριμμένο τυρί (ή κομμένο σε καρέ)
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το καρότο, και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με τη ντομάτα.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.
- Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, και σοτάρουμε τα σπασμένα ζυμαρικά για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά, την πατάτα, το ζεστό νερό, το αλατοπίπερο, και βράζουμε για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε μπολ, και τρίβουμε λίγο τυρί, ή πασπαλίζουμε με καρεδάκια κεφαλοτύρι.