Το μενού για αύριο Παρασκευή 5/4 προτείνει:
Σούπα με κοφτό μακαρονάκι και αρακά
Υλικά:
250 γρ. κοφτάκι
1 κ.σ. βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρό σέλερι, ψιλοκομμένο
3 κούπες αρακά
1 κ.γλ. πελτέ ντομάτας
5-6 κούπες ζωμό
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγη παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σέλερυ.
Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5’.
Προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε για λίγο.
Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, και τον ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 10’.
Ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Πηγή: mamaknows.olivemagazine.gr