"


Τί μαγειρεύουμε αύριο Κυριακή;


Το μενού για αύριο Κυριακή 5/5 προτείνει:


Τηγανιτές πατάτες με αυγά σπέσιαλ

Υλικά:

2-3 αυγά
2-3 πατάτες κομμένες για τηγάνισμα
λίγη φέτα τριμμένη ή κομμένη σε κύβους
πιπέρι
προαιρετικά μπέικον ψιλοκομμένο (δοκιμάστε μπέικον γαλοπούλας)

Εκτέλεση:

Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Δεν είναι ωραίο να βγει πολλή λαδίλα μέσα στο φαγητό μας…

Χτυπάμε τα αυγά σαν ομελέτα και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι. Συστήνω να μην χρησιμοποιούμε λάδι ή βούτυρο γιατί θα ρίξουμε τις τηγανισμένες πατάτες.

Με μια ξύλινη σπάτουλα δεν αφήνουμε τα αυγά να γίνουν ενιαία ομελέτα, αλλά την «σπάμε» ανακατεύοντας συνεχώς.

Προσθέτουμε τις πατάτες πριν αρχίσουν τα αυγά να γίνονται, γιατί θέλουμε να ενσωματωθούν στην ανακατεμένη ομελέτα.

Ρίχνουμε πιπέρι. Αν μπορέσουμε να αποφύγουμε το αλάτι είναι καλό. (Το αλάτι είναι από τα πολύ κακά συστατικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, ειδικά όταν κάνουμε υπερβολική χρήση).
Προσθέτουμε το μπέικον.

Προσθέτουμε τη φέτα, ενώ συνεχίζουμε ένα πιο χαλαρό ανακάτεμα.

Πηγή: My Kitchen Diary




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ