"


A' EΠΣ : Aνομβρία - Αρνητικό ρεκόρ με 12 γκολ και επικράτηση των φιλοξενούμενων

Αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων σημειώθηκε

στην 4η αγωνιστική, καθώς σημειώθηκαν μόλις 12 γκολ, ενώ κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη με τον ΑΟ Κάστωρ και την ΑΕ Γραμμοχωρίων να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ άλλες δύο ομάδες Μαυροχώρι και ΑΕ Βιτσίου παραμένουν αήττητες.

Την 1η νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τους Αμπελόκηπους επικρατώντας πολύ δύσκολα και με γκολ στα... χασομέρια με 0-1 επί της τοπικής Δόξας.

Έτσι, το Καστοριανό συγκρότημα διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση (13) και την καλύτερη άμυνα (1), ενώ, αντίθετα, οι μαυραετοί μετά και τη νέα ήττα, παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την ΑΕ Γραμμοχωρίων, και διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα ελάφια επιβλήθηκαν εύκολα στο Νταηλάκη της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 0-3, σημειώνοντας την 2η νίκη σε ισάριθμα ματς μακριά από την έδρα τους, σε αντίθεση με τους κυανόμαυρους, που έχουν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, παραμένοντας σε δυσχερή βαθμολογική θέση

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Παναργειακός σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη με την οποία και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι κοκκινόμαυροι πήραν ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα στο Κεραυνό Χιλιοδένδρου, ο οποίος δυστυχώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Μετά από ένα δυνατό ματς, ΑΕ Βιτσίου και Γράμμος Μαυροχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), προσθέτοντας από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους, δικαιολογώντας, παράλληλα και την βαθμολογική τους θέση.

Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία απέδρασε με το τρίποντο από την δύσκολη έδρα της Κορησού, επικρατώντας μετά από ένα νευρικό ματς με σκορ 0-1, επιστρέφοντας ταυτόχρονα στις νίκες.

Το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, επικρατώντας στην Πεντάβρυσο της ομώνυμης ομάδας με σκορ 0-4



Την Τετάρτη 1/11 οι δύο αναβληθέντες αγώνες της Α΄ κατηγορίας 

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Kυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς μετά από συνεδρίαση της αποφάσισε να ορίσει τα αναβληθέντα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής  μεταξύ των ομάδων Βίτσι-Πολυκάρπη και Νταηλάκη-Πεντάβρυσος την Τετάρτη 01-11-2023 με ώρα έναρξης 15:00. Επίσης, εκκρεμεί ο αγώνας Πολυκάρπη- Μαυροχώρι.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ