"


Α’ ΕΠΣ : Aύξησε στο +3 την διαφορά της η Γραμμοχωρίων – Ανομβρία, μόλις 14 γκολ και κυριαρχία των φιλοξενούμενων

 

Η πρωτοπόρος ΑΕ Γραμμοχωρίων ήταν η κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής,

αφού με τη νέα νίκη που πέτυχε (1-0 τον ΑΟ Κάστωρ) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναργειακού (1-1 με ΑΕ Βιτσίου), αύξησε την διαφορά της από την 2η θέση, καθώς ξέφυγε 3 βαθμούς.

Κατά τ’ άλλα στην 7η αγωνιστική κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι επιθετικοί δεν είχαν μεγάλη διάθεση, αφού σημειώθηκαν 14 γκολ – εκ των οποίων μόλις τα 3 οι γηπεδούχοι!!!

Τα ελάφια συνεχίζουν ακάθεκτα την εντυπωσιακή τους πορεία και με ένα γκολ που πέτυχαν στο α’ ημίχρονο, λύγισαν την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Κάστωρ, επικρατώντας με 1-0, διατηρώντας για μία ακόμη αγωνιστική το αήττητό τους. Την ίδια ώρα, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής Παναργειακός και ΑΕ Βιτσίου μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας για τους κοκκινόμαυρους, που είχε ως συνέπεια, να χάσουν έδαφος από την κορυφή και να απέχουν πλέον 3 βαθμούς. 

Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Βιτσίου, κατάφερε και έφυγε αλώβητη και από το γήπεδο του Άργους Ορεστικού, διατηρώντας το άηττητό της, ενώ ο βαθμός που απέσπασε αποκτάει μεγαλύτερη αξία, αφού από το 40’ – και ενώ το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 1-1 – αγωνίστηκε με 10 παίκτες, εξαιτίας αποβολής με κόκκινη κάρτα του Τραϊανού.

Στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή αναρριχήθηκε η Δόξα Κορησού, η οποία πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο των Αμπελοκήπων η επικρατώντας στο ντέρμπι των μαυραετών με σκορ 1-2, διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας, συνεχίζοντας παράλληλα την ανοδική της πορεία μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Αντίθετα, η Δόξα Αμπελοκήπων, σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την 4η ήττα σε ισάριθμα ματς στην έδρα της, παραμένοντας χαμηλά στην βαθμολογία.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε ο Γράμμος Μαυροχωρίου επικρατώντας με το επιβλητικό 0-5 της Πενταβρύσου στο ντέρμπι των κυανολεύκων, που ήταν και το σκορ της ημέρας. Μετά και τη νέα τους νίκη (2η σερί), ο Γράμμος παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κάνει μέχρι στιγμής ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα, ενώ αντίθετα η ομάδα της Πενταβρύσου, γνώρισε μία ακόμη ήττα εντός έδρας (4η σε ισάριθμα ματς), παραμένοντας χαμηλά στην βαθμολογία.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς Ηρακλής Πολυκάρπης – Νταηλάκη, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους

Τέλος, βαθμολογική ανάσα  πήρε η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης με 0-3 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


* Την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας εξ' αναβολής της 2ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Πολυκάρπης - Γράμμος Μαυροχωρίου






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ