"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Με ήττα αποχαιρέτισε το 2023 η Καστοριά, 0-1 από τον Εορδαϊκό


Με ήττα αποχαιρέτισε το 2023 η ομάδα της Καστοριάς,

αφού στο τελευταίο ματς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Εορδαϊκό στο Δυτικομακεδονικό ντέρμπι με σκορ 0-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ήταν η 3η διαδοχική ήττα καθώς και η 3η εντός έδρας για τους ερυθροκίτρινους, που είχε ως συνέπεια να οπισθοχωρήσουν στην 9η θέση και να αισθάνονται πλέον ανασφαλής.

Στο 8΄ το ωραίο σουτ του Τσάκνη έφυγε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα. Στο 12΄ η κεφαλιά του Πάλλα πέρασε παράλληλα από την εστία των φιλοξενουμένων. Στο 13΄ ο Μαγγίζης εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Παπανικόπουλου. Στο 15΄ ο Χατζησάββας απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Πάλλα. 

Στο 29΄το σουτ του Τσελεπή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Χατζησάββας. Στο 30΄ σε ωραίο σουτ του Πάλλα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους. Στο 33΄ ο Τσαρούχας έκανε πολύ καλή απόκρουση, στη δεξιά του γωνία, σε σουτ του Παπανικόπουλου. 

Στο 35΄ είχαμε τη σωτήρια επέμβαση του Ντινόπουλου, πάνω στη γραμμή. Στο 45΄ ο Ντινόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Χατζησάββα.

Στο 46΄η καρφωτή κεφαλιά του Μανακίτσα πέρασε λίγο άουτ. Στο 49΄ ο Πάλλας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε εφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζησάββα. Στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με καρφωτή κεφαλιά του Αιχμαλωτίδη (0-1). 

Στο 65΄ ο Χατζησάββας έκανε εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Τσελεπή. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε πλασέ του Παπαζήση, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 

Στο 72΄ η κεφαλιά του Μαγγίζη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα. Στο 74΄ το σουτ του Γκέγκα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα, ενώ την ίδια τύχη είχε και η καρφωτή κεφαλιά του Μαγγίζη στο 84΄. Στο 88΄ η γυριστή κεφαλιά του Τσάνιο έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Εορδαϊκού.

Διαιτητής: Μαυρίδης, Μπογιατζόγλου, Μητρόπουλος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Γκέγκας, Μωυσιάδης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου (70΄ Κυριάκος), Μανακίτσας, Πάλλας (75΄ Παπουτζίδης), Ντινόπουλος (61΄ Κωνσταντίνου), Τσάνι, Τσελεπής.

ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ: Χατζησάββας, Κουνάβας, Μπαλίτσας, Παπάς Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος, Παπανικόπουλος, Μαράσι, Παπαζήσης, Ντερβίσι, Κοντογουλίδης.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ