"


Η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας – Γιώργος Αμανατίδης: "Δέσμευσή μας να γίνουμε επιταχυντές της ανάπτυξης"


Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ενώ παρόντες ήταν ο Σιατίστης, Καστοριάς και Αμφιπόλεως.


Ο Μητροπολίτης Παύλος ευχήθηκε υγεία στο νέο περιφερειάρχη .”Θέλω να πιστεύω  ότι όλος αυτόν  τον πλούτο που έχεις μέσα σου ,  να τον βάλεις σε   κίνηση και εσείς όλοι να τον εμπιστεύεστε” ανέφερε.   Ο

 Γιώργος Αμανατίδης τόνισε πρόκειται για μα μέρα δέσμευσης  να λειτουργήσουμε ως επιταχυντές για την ανάπτυξη της περιφέρειά μας. ” Το στοίχημά μας είναι  η Δυτική Μακεδονία να είναι  αντάξια των Δυτικομακεδόνων. Η Δυτική Μακεδονία έχει τα μέσα και τους ανθρώπους να απογειωθεί. Έχουμε έναν προορισμό .Μια Δυτική Μακεδονία που δεν θα αιωρείται , αλλά    θα επαίρεται για αυτά που θα την καταστήσουν σύγχρονη περιφέρεια. Αναλαμβάνουμε μια μεγάλη ευθύνη .

Το μέλλον του τόπου μας οφείλουμε να το έχουμε αδιαπραγμάτευτο  .Η Δυτική Μακεδονία τόπος ευημερίας σε κίνηση. Για να έχουμε ισομερή ανάπτυξη θα κάνουμε ανισομερή κατανομή πόρων αν χρειαστεί. Μια περιφέρεια όχι μόνο επιζείς αλλά να θες να ζεις. Ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω με το βλέμμα μπροστά. Δεν ξεχνάμε ότι χρωστάμε στον τόπο αυτό και σε καθέναν από εμάς που μας εμπιστευτήκατε" 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ