"


Ξεκίνησε η Σχολή προπονητών UEFA B' στην Καστοριά

Η ΕΠΣ Καστοριάς κάνει γνωστό ότι ξεκίνησε

η σχολή Προπονητών UEFA B, για πρώτη φορά στην Καστοριά, σε συνεργασία με την ΕΠΟ. 

Η σχολή έχει συμμετοχή υποψηφίων Προπονητών από όλη την Ελλάδα. Η λειτουργία της σχολής για την (1η φάση) θα πραγματοποιηθεί από την ΕΠΣ Καστοριάς και θα διαρκέσει κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 24 εως Κυριακή 30/06/24.

Η 2η φάση θα διεξαχθεί από την ΕΠΣ Φλώρινας και η 3η φάση πάλι από την ΕΠΣ Καστοριάς σε ημερομηνίες που θα ορίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.








Πριν την έναρξη των μαθημάτων στο ΗOTEL ESPEROS PALACE , ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δημήτρης Τριανταφύλλου, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Γιάννη Δημητριάδη, αφού καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους μαθητές της Σχολής γυναίκες και άνδρες και τους εκπαιδευτές της σχολής UEFA Β, ευχαρίστησε την ομοσπονδία που ενέκρινε την σχολή για την Α' φάση στην Καστοριά και  απευθυνόμενος στους υποψήφιους προπονητές τόνισε τα εξής:

"Οι δύο αξιόλογοι εκπαιδευτές της ΕΠΟ και καθηγητές πανεπιστημίου κ. Γκίσης Ιωάννης και Μεταξάς Θωμάς είναι εδώ μαζί μας να σας προσφέρουν την προπο-νητική τους εμπειρία και την γνώση για να αποκτήσετε το δίπλωμα UEFA Β, με το οποίο θα μπορέσετε να έχετε σαν προπονητές το απαραίτητο εφόδιο, αφού είναι πλέον, υποχρεωτικό με βάση τον νέο αθλητικό νόμο της ΓΓΑ το μητρώο αθλητικών σωματείων και τον κανονισμό της ΕΠΟ για όλες τις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων των Ενώσεων.  Φροντίστε να πάρετε μέσα από τα μαθήματα όλοι την μεθοδολογία του coaching, τα συστήματα και την ενέργεια που θα σας βοηθήσει στην συνέχεια". 

Κατόπιν πρόσθεσε: 

"Να φροντίσετε ο καθένας σας, να κατανοήσετε ποιος είναι ο πραγματικός σας ρόλος μέσα στο γήπεδο και πως πρέπει να υπηρετείτε σωστά το άθλημα, με το ευ αγωνίζεσθαι να σας συνοδεύει, χωρίς τοξικότητα και να μη υπερβάλετε ή χάνετε τον προσανατολισμό σας. Είναι σημαντικό και πρέπει να εκπαιδευτούν από εσάς όλοι όσοι ασχολούνται με τον οργανισμό του σωματείου. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι πολιτισμός και στο παιχνίδι υπάρχουν (3) αποτελέσματα και μπορεί και η δική μας ομάδα να ηττηθεί, καθώς επίσης και ότι και ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού και μπορεί να κάνει και λάθη.

 Ότι χρειαστείτε από εμένα και από την Ένωση θα είμαστε σε καθημερινή βάση εκεί, κοντά σας.  Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας".

Η πρακτική θα πραγματοποιείται στο γήπεδο του Κάστορα στην Χλόη από τις 08:30 μέχρι τις 13:00 και τα μαθήματα στο HOTEL ESPEROS RΕSORT από τις 16:00 έως τις 20:00.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ