"


Το 3ο Fiesta Voio, ξεκίνησε την Πέμπτη 25 Ιουλίου με την Ιουλία Καραπατάκη

 



Σήμερα Γιάννης Χαρούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Κούπες


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το βράδυ η πρώτη μέρα του πολυαναμενόμενου Fiesta Voio 2024, προσφέροντας στο κοινό μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Περισσότεροι από 3000 επισκέπτες συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις.


Πρόκειται για ένα νέο μουσικό και κατασκηνωτικό  φεστιβάλ που πραγματοποιείται όχθες του ποταμού Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο του δήμου Βοΐου, το οποίο ωστόσο, έχει  δείξει μεγάλη δυναμική και κάθε χρόνο έχει αυξημένη επισκεψιμότητα.


Πρόκειται για ένα μεγάλο φεστιβάλ σε ένα χώρο προσβάσιμο εύκολα με ιδανικές καιρικές συνθήκες, δήλωσε στην ο Χρήστος Ζευκλής, Δήμαρχος Βοΐου. Ο συναυλιακός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 20.000 άτομα και περιοχή περισσότερους από 200 κατασκηνωτές, πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής Rock σκηνής, το νέο και παλιό κύμα του Hip hop, μπάντες χάλκινων και DJ’s set.
Μια σειρά από πρωτότυπες δραστηριότητες θα είναι διαθέσιμες για το κοινό, όπως canoe kayak, παραπέντε και zipline, ιππασία, αναρρίχηση και πεζοπορία. Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει και φέτος ειδικά διαμορφωμένος χώρος δωρεάν camping.


Χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου πρώτη μέρα, το FIESTA VOIO ξεκίνησε με τις εκρηκτικές τους παραδοσιακές μελωδίες των Αρίονων όπου κατάφεραν να ανεβάσουν τη διάθεση του κοινού και να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα.

 Στη συνέχεια, στην σκηνή ανέβηκαν οι FUNDRACAR, ένα συγκρότημα γνωστό για τον συνδυασμό διαφόρων μουσικών ρευμάτων, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό σκηνικό. Η εκρηκτική τους εμφάνιση κράτησε το κοινό ζωντανό, ενώ τα ρυθμικά κομμάτια τους προκάλεσαν ενθουσιασμό και χειροκροτήματα.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη, η οποία μαζί με την μπάντα της μας παρέσυρε με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τα έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές αναμνήσεις μαγεύοντας το κοινό με τη φωνή της και την καθηλωτική της παρουσία. 

 

 

Η Ιουλία, γνωστή για την εξαιρετική της χροιά και ύφος, πρόσφερε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και νέες επιτυχίες, αφήνοντας το κοινό εκστασιασμένο.

Ακολούθησε η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη, . Η διασκέδαση και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με τον Dj Two Names


Σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου, το μουσικό μέρος του φεστιβάλ θα πλαισιώσουν οι: Κούπες, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Χαρούλης, Dj Kiki Botonaki.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου την αυλαία του FIESTA VOIO ρίχνουν οι: Σπύρος Γραμμένος, Γιάννης Κότσιρας, αδελφοί Τσαχουρίδη.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι:

Πέμπτη: 12 ευρώ (με προπώληση) – 15 ευρώ (στο ταμείο).

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή: 15 ευρώ (με προπώληση) – 18 ευρώ (στο ταμείο)

4ήμερο εισιτήριο: 45 ευρώ (στο ταμείο).

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών, με συνοδεία κηδεμόνα, είναι δωρεάν.

Για ευκολότερη πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων:

Από Κοζάνη, στις 18:00, από Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Καστοριά στις 17:00 και επιστροφή μετά το τέλος των συναυλιών.


 

 


 

 








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ