"


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση διαιτητών


H πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών ενόψει της έναρξης

της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς.

Τους διαιτητές καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, τους οποίους αφού πρώτα τους και ενημέρωσε για τις πρόσφατες εκλογές και τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ, στη συνέχεια τους ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης αρκετοί διαιτητές πήραν τον λόγο και αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που τους απασχόλησαν την περσινή χρονιά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Συμεών Σπύρου, ο οποίος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς, στη συνέχεια πήρε τον κατάλογο μελών προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα για τον αριθμό δυναμικότητας της φετινής χρονιάς, όπου και διαπιστώθηκε ότι αρκετοί διαιτητές για διαφορετικούς λόγους δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν φέτος τις υπηρεσίες τους.

Ο μειωμένος αριθμός δημιουργεί την ανάγκη σχολής διαιτησίας προκειμένου να εμπλουτιστεί με νέα παιδιά ο αριθμός των διαιτητών της ΕΠΣ Καστοριάς.

Επίσης, τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου, όσο και ο Σίμος Σπύρου, παρότρυναν τα ενεργά μέλη της διαιτησίας να κάνουν προσπάθειες να προσελκύσουν νέα παιδιά στον χώρο της διαιτησίας.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου, υποσχέθηκε να προσφέρει φέτος στους διαιτητές φόρμες και μπουφάν.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ