"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Εξάσφαιρο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για την Καστοριά (FOTO)

 


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καστοριάς επικράτησε

με το ευρύ σκορ 6-0 κόντρα στην Κ14 της Μεσοποταμίας,  στο τελευταίο χρονικά φιλικό προετοιμασίας. 

Η ομάδα της Καστοριάς έδειξε πειστική εικόνα μετά το α’ ημίωρο με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Ρούβαλη, να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητριών, οι οποίες ωστόσο, έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα, κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα.


Η ομάδα της Καστοριάς μετά από ένα ανιαρό 25λεπτο ανέβασε στροφές και στο 27’ απείλησε με την Schaefer να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.


Με την συμπλήρωση του α’ ημιώρου (30’), η προωθημένη Ρήγα με σουτ άνοιξε… λογαριασμό για την Καστοριά (1-0), ενώ δύο λεπτά αργότερα (32’) η Λετονή Sondore, από δύσκολη πλάγια θέση με ωραίο σουτ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα (2-0).







Τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 57’ η Κατσάνου, η οποία με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0). Στο 65’ η νεοεισελθών Τζιάρα μετά από φάση διαρκείας με κοντινό σουτ πέτυχε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 72’ με φοβερό διαγώνιο σουτ η Αμερικανίδα Briana.


Γ.Π.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Φόρλιακα (70’ Πρέβεζα), Ρήγα, Μάρκου, Sondore (70’ Τσαφή), Briana, Schaefer (46’ Γκαϊδατζή), Ζέρβα, Βernier (60’ Μίμη), Τρυγούτη (46’ Τζιάρα), Κατσάνου, Γιαννή (70’ Ζούπα).








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ