"


Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Φιλική πεντάρα της Καστοριάς, 0-5 στον Άτλα/Γιάννενα wfc (VIDEO Highlights)


Mε άνετη νίκη που συνδυάστηκε και με ικανοποιητική εμφάνιση

συνοδεύτηκε το τρίτο φιλικό ματς που έδωσε ο ΓΠΟ Καστοριάς, επικρατώντας στο Epirus Football Arena στα Ιωάννινα του Άτλα/Γιάννενα wfc, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής.



Οι παίκτριες των δυο ομάδων αγωνίστηκαν για 80 λεπτά (40’ το κάθε ημίχρονο) , ενώ τεχνικός της Καστοριάς Δημήτρης Ρούβαλης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις περισσότερες αθλήτριες, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται οι αθλήτριες του. 



 Ωστόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Οι ερυθροκίτρινες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας διαρκώς την αντίπαλη εστία.





Μέχρι και τη λήξη του α΄ ημιχρόνου δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ η υπεροχή της καρποφόρησε στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου (38’) όταν η νεοαποκτηθέντα 18χρονη Γιαννή με σουτ άνοιξε “λογαριασμό” για την Καστοριά (0-1).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (44’) η 26χρονη Αμερικανίδα Τζόρνταν Σέφερ, έγραψε το 0-2. Ο επιθετικός ρυθμός της Καστοριάς συνεχίστηκε και στο 48’ μία ακόμη νεοαποκτηθείς, η Ελπίδα Κατσάνου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Στο 60’ η νεαρή προερχόμενη από τις Ακαδημίες της ομάδας Παναγιώτα Ζούπα επιχείρησε ωραία σέντρα, υποχρεώνοντας την αντίπαλη γκολκήπερ σε δύσκολη απόκρουση, αλλά στην επαναφορά της μπάλας η 25χρονη νεοαποκτηθείσα Άννα Μαρίας Μιμή, από κοντά σημείωσε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 75’ με διαγώνιο σουτ η 12χρονη προερχόμενη από τα τμήματα υποδομής της Καστοριάς, Αλεξάνδρα Τσαφή.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Φόρλιακα, Johsson, Sontore, Ρήγα, Zafirah, Ζέρβα, Σέφερ, Τρυγούτη, Γιαννή, Τζιάρα, Κατσάνου.

Έπαιξαν και οι: Bernier, Φασίδου, Ζούπα, Τσαούση, Πρέβεζα, Πετρίδου, Μίμη, Τσαφή.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ