"


Ήττα και αποκλεισμός της Αστραπής Μεσ/μίας στο Κύπελλο Ελλάδος (video)


Την ήττα με σκορ 5-1 στο πλαίσιο της β' φάσης Κυπέλλου

Ελλάδος γνώρισε η ομάδα της Αστραπής στην Κρύα Βρύση από τον τοπικό Απόλλων που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν εξ αρχής την δύσκολη αποστολή τους, αλλά τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ.

Οι Απολλωνιστές παρουσίασαν ένα καλό σύνολο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά προβλημάτισαν οι πολλές χαμένες, πολλές από αυτές αρκετά εύκολες ευκαιρίες, όπως και ορισμένα επιπόλαια λάθη στην άμυνα. Βέβαια η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, να απουσιάζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και μέσα από τους αγώνες κυπέλλου πιστεύουμε ότι θα έρθει η πλήρης ετοιμότητα για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

3ο θα  εκτελέσουν φάουλ οι φιλοξενούμενοι μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα από όπου θα διώξει ένας αμυντικός με το κεφάλι και ταυτόχρονα θα βγει από την περιοχή του προς την μπάλα ο Δομουκτσίδης δίνοντας την ευκαιρία στον Αναστασίου, στον οποίο πήγε η μπάλα, με ανάποδο ψαλίδι να στείλει την μπάλα στην κενή εστία ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.


6ο ο Τζάνι μέσα από την μεγάλη περιοχή θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία να σκοράρει και έτσι θα ισοφαρίσει σε 1 – 1.

31ο ο Τσάνι θα μπει από δεξιά στην μεγάλη περιοχή αφού περάσει ένα - δύο αντιπάλους του θα βγάλει παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι απ΄ όπου ο Καράμπελας με πλασέ θα φέρει μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα με 2 – 1.

33ο ο Τζήμας με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά θα σημειώσει το 3 -  1 

48ο φάση διαρκείας στα καρέ της Αστραπής ο Ξανθόπουλος θα πλασάρει με την μπάλα να χτυπάει στην ρίζα της καθέτου δοκού.

58ο  Ταουσάνης από αριστερά θα εκτελέσει κόρνερ με την μπάλα να χτυπάει στην ρίζα της καθέτου δοκού.

62ο ωραία σέντρα από δεξιά του Πλατσιώτα για το δεύτερο δοκάρι ο επερχόμενος Χ΄΄διαμαντής θα σημειώσει το 4 – 1 

81ο ο Χ΄΄αλεξιάδης θα εκτελέσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Καραμανίδης θα διώξει με κεφαλιά προς τα πίσω με την μπάλα να χτυπάει στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού καταλήγοντας στα δίχτυα με αυτογκόλ διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 1 

Η διαιτησία του κ. Ρηγόπουλου, Ζουρνατζίδη, Γκόγκου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας χωρίς προβλήματα. 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Γαβριηλίδης, Ιωσηφίδης, Αλμαλής, Ξανθόπουλος (76Ο Κετόγλου) , Τσερρίκου (46ο Χ΄΄διαμαντής), Καράμπελας(67ο Βασιλειάδης Ν.), Τζάνι, Ταουσάνης (67ο Γραμματικού) , Τζήμας (46ο Χ΄΄αλεξιάδης)

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.): Παπαθωμάς, Γάκης (56ο Τερζίδης), Παλαιοδήμος Κ., Τσακλίδης, Καραμανίδης, Αναστασίου, Τέρπου , Μακρής, Μούτσκα, Tarelli, Τσαμτσάκης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ