"


SAGA FURS : H Abel Furs αγόρασε το Top Lot – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά


Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs, συμπεριέλαβε

την συλλογή κορυφαίας ποιότητας Saga® Mink γουνοδερμάτων, το Top Lot. Το Top Lot των θηλυκών White Velvet mink αγοράστηκε από τον Γιώργο Γκόγκο της Abel Furs Dubai.

Ο Γιώργος Γκόγκος εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της συγκεκριμένης επιχείρησης παραγωγής γουναρικών. Η επιχείρηση αγόρασε το Top Lot, όπως είχε κάνει και πέρσι .

“Τα γουνοδέρματα του Top Lot θα κατεργαστούν στο βυσροδεψείο DM στην Καστοριά, Ελλάδα. Η σχεδιαστική μας ομάδα θα αναλάβει να μεταμορφώσει τα εξαιρετικά αυτά γουνοδέρματα  σε ένα όμορφο γουναρικό για συγκεκριμένο πελάτη μας. Η αγορά του Top Lot είναι μια δήλωση της αφοσίωσης και δέσμευσής μας στην ανώτερη ποιότητα”, αναφέρει ο Απόστολος Γκόγκος, ιδρυτής της Abel Furs.

Η Abel Furs είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, διαθέτοντας μια πλούσια  κληρονομιά 30 ετών. Ασχολείται κυρίως με την γυναικεία μόδα, με αυξανόμενη εστίαση πλέον και στα ανδρικά ρούχα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 στη Σιάτιστα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Ντουμπάι, το 1999.

Η Abel Furs δίνει προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες με προμηθευτές όπως η Saga Furs, διασφαλίζοντας την προμήθεια γουνοδερμάτων που διέπονται από τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και τις βιώσιμες πρακτικές του κλάδου.

Το Top Lot των θηλυκών White Velvet mink, αποτελεί ένα σημαντικό απόκτημα για την Abel Furs. Πέρσι τον Σεπτέμβριο του 2023, η επιχείρηση εξασφάλισε το Top Lot των θηλυκών Silverblue Velvet Mink.

 Στην φωτογραφία από αριστερά: Απόστολος Γκόγκος (ο πατέρας), Markus Gotthardt (Δ/νων σύμβουλος της Saga Furs), Γιώργος Γκόγκος (ο γιός), Γιώργος Παπίστας (ανιψιός του Απόστολου)

Saga Furs Top Lot – δεξιοτεχνία με μήνυμα

Το Top Lot πρόγραμμα της Saga Furs παρέχει στους πελάτες της δημοπρασίας, μόνο τα κορυφαία προϊόντα Saga® Mink, Fox και Finnraccoon. Προτού επιλεγούν για το Top Lot, τα γουνοδέρματα έχουν περάσει από αυστηρότατο σύστημα αξιολόγησης.

Κάθε χρόνο κατασκευάζεται ένα νέο βραβείο/μασκότ Top Lot με το σύμβολο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ένας πολύ καλός τρόπος να αναδειχθεί η ανώτερη ποιότητα και οι τεχνικές σχεδίασης της Saga Furs.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ