"


Σειρά συσκέψεων του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη με βασικό αντικείμενο την τουριστική αναβάθμιση της Καστοριάς


Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς,

ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης πραγματοποίησε σειρά συσκέψεων με βασικό αντικείμενο την τουριστική αναβάθμιση της Καστοριάς.

➡Πιο συγκεκριμένα:

Πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Θεοφύλακτο Ζυμπίδη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας οι οποίες στοχεύουν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή και στη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω του κλάδου του τουρισμού.  

Στη συνέχεια πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς ο Πρόεδρος Σιδέρης Σμαρόπουλος,  ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Αναστασίου και ο Γραμματέας Ευάγγελος Σωτηρίου, από τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Μίχος,  από τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς ο Πρόεδρος Άγγελος Γεωργιάδης και το μέλος Γεράσιμος Πυραμίδης και από τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς ο Πρόεδρος Γιάννης Βαϊνάς. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Επιχειρηματικότητας Εμμανουήλ Εγγλέζος, ο Πρόεδρος της Μακεδνός Α.Ε. Δημήτρης Στυλιάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στον τομέα του τουρισμού και για όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την εορταστική περίοδο 2024-2025 στον Δήμο Καστοριάς. 

Ακολούθησε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος, που επικεντρώθηκε στον συντονισμό των από κοινού δράσεων για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού στην Καστοριά.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ