"


Συνάντηση εργασίας για την Σχολής Αστυφυλάκων στην Π.Ε. Καστοριάς.


Συνάντηση εργασίας, συγκάλεσε την Παρασκευή 18

Οκτωβρίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, με θέμα την Σχολή Αστυφυλάκων στην Καστοριά.

Παρόντες ήταν  η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο θ. Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Κορεντσίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς Κώστας Τσανούσας, ο Αστυνομικός Δ/ντης Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Τάσος Σιδηρόπουλος μαζί με στελέχη της ΑΝΚΟ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης,  η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων ΠΕ Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε ο φάκελος Δημόσιας Σύμβασης από την μελετητική ομάδα της ΑΝΚΟ που προβλέπει, μεταξύ άλλων, το είδος και τον προϋπολογισμό των μελετών και εργασιών στο υφιστάμενο κτήριο, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αμανατίδης μαζί με την Βουλευτή κ. Αντωνίου θα παραδώσουν τον φάκελο Δημόσιας Σύμβασης, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παρατηρήσεις και τελική έγκριση.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ