"


Α’ ΕΠΣ : Μόνη πρώτη η Αστραπή Μεσ/μίας - Ανομβρία στην 2η αγωνιστική (10 γκολ)!!!

Η Αστραπή Μεσ/μίας ήταν η κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής,

αφού είναι η μοναδική ομάδα που πέτυχε το απόλυτο (δύο στα δύο) και από νωρίς πήρε κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα.

 Στα αρνητικά αξιοσημείωτα της 2ης αγωνιστικής ήταν η»ανομβρία», και μάλλον ο συννεφιασμένος καιρός, επηρέασε το θέαμα των αγώνων και τους επιθετικούς των ομάδων, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε δεν είχαν  κέφια, μιας και σημειώθηκαν μόλις 10 γκολ 

Στο γειτονικό και παραδοσιακό ντέρμπι του πρώην Δήμου Αλιάκμονα, η Αστραπή Μεσοποταμίας με δύο γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο, επιβλήθηκε με το καθαρό σκορ 2-0 της Φλατσάτας Οινόης. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν την 2η νίκη σε ισάριθμα ματς εντός έδρας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Μετά και τη νέα διαδοχική νίκη και την ψυχολογία στα ύψη, η Αστραπή θα πάει το ερχόμενο Σάββατο με άλλον αέρα στους Αμπελόκηπους, να αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα της Δόξας, με την οποία έχει και κάποιους «ανοιχτούς» λογαριασμούς, από το πρόσφατο ματς του κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά, η νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα της Οινόης, είχε φιλότιμες προσπάθειες, και θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1 στο β΄ημίχρονο (αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι) ωστόσο, υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των αντιπάλων της, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, και το μυαλό της πλέον στρέφεται στο ματς της επόμενης αγωνιστικής, όπου υποδέχεται τον ΑΟ Κάστωρ.

Κομφούζιο επικρατεί στην 2η θέση την οποία μοιράζονται τέσσερις ομάδες με 4 βαθμούς.

Στο κυριότερο ματς της αγωνιστικής Δόξα Κορησού και Καστοριά αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σε  ένα ματς που επεφύλαξε δραματικό φινάλε και κρίθηκε στα χασομέρια. Η ομάδα της Καστοριάς είχε το προβάδισμα στο σκορ από το 57’, ωστόσο, όμως η Δόξα κατάφερε με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει σε 1-1 (ενώ στο 80’ είχε και δοκάρι), στερώντας από την ομάδα της Καστοριάς το τρίποντο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε και το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Βογατσικού (φετινή έδρα του Παναργειακού), μεταξύ του Παναργειακού και του Νταηλάκη, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους, και μαζί με Καστοριά και Κορησό να συμπληρώνουν την 4άδα της 2ης θέσης.

Ο Ηρακλής Πολυκάρπης ήταν ο μεγάλος νικητής του el Clásico του πρώην Δήμου Μακεδνών, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου. Οι «πράσινοι» κατάφεραν με δύο γκολ που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά (85’ και 93’), να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τους κυανόλευκους στην 2η ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (4’ 0-1), η ΑΕ Γραμμοχωρίων κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να κάνει την ανατροπή (6΄και 47’), στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κόντρα στην μαχητική Δόξα Αμπελοκήπων, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τους μαυραετούς στην 2η ήττα σε ισάριθμους αγώνες.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ