"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ :Απογοητευτική η Καστοριά, υποχρεώθηκε σε ήττα 1-0 στην Κηφισιά - Απογοήτευση και προβληματισμός

 

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στο πρώτο ματς εκτός έδρας

γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς, σκορπίζοντας απογοήτευση και έντονο προβληματισμό.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στο Ζηρίνειο στάδιο, η Καστοριά μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα, τώρα υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 1-0 από την νεοφώτιστη Κηφισιά.

Σε γενικές γραμμές οι ερυθροκίτρινες ήταν απογοητευτικές στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, και ελάχιστες φορές απείλησαν την αντίπαλη εστία. Η ομάδα παρουσίασε πολλά προβλήματα ανάπτυξης, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, ενώ με ανορθόδοξο τρόπο επιχειρούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη ομάδα της Κηφισιάς, έπαιξε με έξυπνη τακτική, εξουδετερώνοντας τις όποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της και με ένα γκολ που πέτυχε στο 43’ με διαγώνιο πλασέ της Λαδερού, πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Όσο αναφορά για την εμφάνιση της Καστοριάς, στο σημερινό ματς, αυτή θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά κυρίως την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση, αλλά και τις ίδιες τις παίκτριες. Η ομάδα της Καστοριάς με αυτό το πλούσιο ρόστερ που δημιούργησε φέτος, δεν δικαιολογείται να έχει αυτές τις εμφανίσεις, με υποδεέστερους αντιπάλους.

Το πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων θα διακοπεί για δύο εβδομάδες και θα ξεκινήσει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Διάστημα στο οποίο επιβάλλεται να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και υποδέχεται το πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια έχει δύο σερί εκτός έδρας ΟΦΗ και Δόξα Δράμας.

Διαιτητές : Πίγγιου (ΣΔ Θεσπρωτίας), Λώνη (ΣΔ Αθηνών), Καρράς (ΣΔ Αχαϊας)

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Bλασιάδου, Sondore, Καϊδατζή, Briana, Γιαννή, Μάρκου (48’ Τζιάρα), Ζέρβα (46’ Schaefer) Βαϊτση (82’ Τρυγούτη), Ρήγα, Κατσάνου.


2η αγωνιστική 

ΑΕΚ - Δόξα                     5-0

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ      3-1

Παναθηναϊκός - Αγία Παρασκευή 1-0 

Κηφισιά - ΓΠΟ Καστοριάς    1-0

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ          0-2

ΑΟ ΡΕΑ - Νέες Ατρομήτου             3-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


3η αγωνιστική (03-11)

Δόξα - ΟΦΗ

Αγία Παρασκευή - ΑΕΚ

ΓΠΟ Καστοριάς - Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΑΟ ΡΕΑ - Κηφισιά

Νέες Ατρομήτου - Τρίκαλα 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ