"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Το Pre game της 2ης αγωνιστικής


Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα

ποδοσφαίρου Α’ Εθνική Γυναικών με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.


12/10 15:00 Δημ Σοχώρας Ρεθύμνου

ΑΟ ΡΕΑ – Νέες Ατρομήτου 2018

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στο Ρέθυμνο, όπου η  ΡΕΑ υποδέχεται τις Νέες Ατρομήτου, ένα ζευγάρι που ξεκίνησε θετικά το νέο πρωτάθλημα, αποσπώντας ισοπαλίες εκτός έδρας.

Η κρητική ομάδα στην πρεμιέρα, μετά την σπουδαία εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) που πήρε εκτός έδρας κόντρα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρώτο εντός έδρας ματς. Αντίπαλός της οι Νέες Ατρομήτου, οι οποίες θα δώσουν το δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας. Στην πρεμιέρα η ομάδα της Δυτ. Αττικής, μετά από ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές κατάφερε με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Καστοριά.


13/10 14:00 Αγίων Αναργύρων

ΑΕΚ – Δόξα 2016

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη θρίαμβο στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-0) , η ΑΕΚ υποδέχεται την Δόξα 2016. Οι κιτρινόμαυρες θα δώσουν το δεύτερο συνεχόμενο ματς μπροστά στους φιλάθλους τους και φιλοδοξούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Από την άλλη, η Δραμινή και νεοφώτιστη ομάδα, έδειξε την απειρία της στην πρεμιέρα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει δύσκολο έργο, ωστόσο, όμως θα παλέψει για το καλύτερο στην πρώτη της εκτός έδρας αναμέτρηση.


13/10 14:00 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (TV action 24)

Σπουδαία αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, είναι αυτή μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ, δύο ομάδων που ξεκίνησαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με νίκες κόντρα σε νεοφώτιστα σωματεία.

Ο Αστέρας πέρασε άνετα από την Δράμα επικρατώντας με 0-3 και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματά της στο πρώτο επίσημο ματς μπροστά στο κοινό της. Επίσης και ο ΟΦΗ είχε εύκολο απόγευμα στην πρεμιέρα με 2-0 εντός έδρας επί της νεοφώτιστης Κηφισιάς και θα επιδιώξει να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.


13/10 15:30 Ζηρίνειο Κηφισιάς

Κηφισιά – ΓΠΟ Καστοριάς

Το πρώτο εντός έδρας ματς θα δώσει η νεοφώτιστη Κηφισιά η οποία υποδέχεται την σκληροτράχηλη Καστοριά.

Η ομάδα των Βορείων Προαστείων, προέρχεται από ήττα (2-0) εκτός έδρας με τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της τρίποντο, δεδομένου του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος που έχει στη συνέχεια (δύο σερί ματς εκτός έδρας με ΡΕΑ και Τρίκαλα, ενώ κατόπιν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και εκτός έδρας με  ΑΕΚ).

Από την άλλη η ομάδα της Καστοριάς φιλοδοξεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από των απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα εντός έδρας με τον Ατρόμητο και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στην πρώτη της έξοδο, μιας και αυτή την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με τρία ματς εκτός έδρας και ένα εντός (Αστέρα εντός, ΟΦΗ και Δόξα εκτός και ΡΕΑ εντός)


16:00 Σωτήρας Τρικάλων

ΑΟ Τρίκαλα 2011 – ΠΑΟΚ

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία που παραχώρησε στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΡΕΑ, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τα Τρίκαλα. Η νίκη για τους ισόβιους πρωταθλητές είναι μονόδρομος, με δεδομένο ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος τον περιμένουν δύο μεγάλα ντέρμπι, εντός με Παναθηναϊκό και εκτός με ΑΕΚ. 

Ωστόσο, όμως παραδοσιακά τα Τρίκαλα ήταν ανταγωνιστικά, και έτσι και φέτος θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς μπροστά στους φιλάθλους τους. Στην πρεμιέρα η ομάδα των Τρικάλων, ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-0) από την Αγ. Παρασκευή.


17:00 Γήπεδο Ρουφ

Παναθηναϊκός – Αγία Παρασκευή

Μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα (3-0) στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο ματς μπροστά στους φιλάθλους του και η νίκη είναι μονόδρομος μιας και την επόμενη αγωνιστική τον περιμένει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

 Αντίπαλός της η νεοφώτιστη Αγ. Παρασκευή, η οποία στην πρεμιέρα έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία επικρατώντας με 1-0 των Τρικάλων, η οποία φυσικά θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική και θα παλέψει για το καλύτερο στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στον Παναθηναϊκό. 










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ