"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Η «ακτινογραφία» της 2ης αγωνιστικής

Η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι μοναδικές ομάδες

που κατάφεραν και πέτυχαν το δύο στα δύο και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Η επικράτηση των γηπεδούχων (5 νίκες) και τα αρκετά γκολ (16 εκ των οποίων τα 13 οι γηπεδούχοι), ξεχώρισαν στην ενδιαφέρουσα 2η αγωνιστική.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 5-0 την Δόξα, κάνοντας έτσι το ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς εντός έδρας, διαθέτοντας την παραγωγικότερη επίθεση (8), ενώ είναι η μοναδική ομάδα που διαθέτει ανέπαφη την εστία της.

Το ματς της ημέρας έγινε στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας μετά το «2» της πρεμιέρας στην Δράμα, πανηγύρισε την πρώτη νίκη εντός έδρας και μαζί, με την ΑΕΚ φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αστέρα μετά από ένα νευρικό, γεμάτο πάθος και ένταση ματς, επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 3-1, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη η ΡΕΑ πέτυχε τρία γκολ επί των Νέων Ατρομήτων (3-0) σημειώνοντας την πρώτη του νίκη και σε συνδυασμό με το «Χ» της πρεμιέρας στον ΠΑΟΚ, πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα.

Στην 2η θέση με 4 βαθμούς είναι και ο ΠΑΟΚ ο οποίος μετά την απώλεια της 1ης αγωνιστικής, πανηγύρισε σήμερα την πρώτη του νίκη, επικρατώντας δύσκολα στα Τρίκαλα της ομώνυμης μαχητικής ομάδας με σκορ 0-2, με δύο γκολ που σημείωσε στην επανάληψη.

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Αγ. Παρασκευή. Οι πράσινες πήραν το πρώτο τρίποντο επικρατώντας με 1-0, σε ένα ματς που στα τελευταία λεπτά καρδιοχτύπησαν, καθώς οι φιλοξενούμενες στις καθυστερήσεις απείλησαν με ισοφάριση, έχοντας ένα δοκάρι και μία χαμένη κλασική ευκαιρία.

Τέλος, μετά από ένα μέτριο κα φτωχό σε θέαμα ματς, η νεοφώτιστη Κηφισιά πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της απογοητευτικής Καστοριάς με σκορ 1-0.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ