"


«Ο ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 


Από το θέατρο της Μικρής σκηνής, έρχεται στην Καστοριά 

την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 17.00 .

Στο  OLYMPION HOUSE (Μητροπόλεως 42, Καστοριά 52100 

Προπώληση: more.com)



 Υπόθεση

Ένα μικρό χελιδονάκι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αίγυπτο για τον χειμώνα, αλλά πριν φύγει διανυκτερεύει στα πόδια ενός χρυσού αγάλματος πρίγκιπα, που βρίσκεται στο κέντρο μιας πόλης!

Προς έκπληξη του χελιδονιού, το άγαλμα του πρίγκιπα δακρύζει και αρχίζει να επικοινωνεί με το χελιδόνι εξιστορώντας του την «ζωή» του!

Ο πρίγκιπας ζητάει από το χελιδόνι να βοηθήσει τους φτωχούς της πόλης, χαρίζοντάς τους τα πολύτιμα αντικείμενα από τα οποία είναι φτιαγμένος!

Μια γλυκιά ιστορία για την προσφορά, μέσα από τη θυσία αλλά και την ψυχική ωριμότητα, που μας θυμίζει ότι η χαρά και η ευτυχία δεν βασίζονται μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε πράγματα που δεν εξηγούνται με τη λογική! Έχουν κόπο αλλά και κόστος επιλογής και ίσως μέσα από αυτή τη διαδρομή να οδηγούμαστε στην πραγματική αγάπη!

Τρεις ηθοποιοί επί σκηνής μας ταξιδεύουν, από τη μαγεία και την ομορφιά της Αιγύπτου μέχρι την διπλανή πόρτα της οποιαδήποτε πόλης! Της πόλης μας! Με ζωντανή μουσική, τραγούδια και διάδραση!

Τα παιδιά μέσα από τη διαδραστική συζήτηση κατά τη διάρκεια της παράστασης θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις απόψεις τους, για ζητήματα όπως η αγάπη, η προσφορά και η ουσία της ζωής!

Συντελεστές της παράστασης:

Συγγραφέας: Όσκαρ Ούαιλντ

Διασκευή- σκηνοθεσία: Δανάη Κλάδη

Σκηνικά- Κοστούμια: Διώνη Καλαρέτου

Μουσική επιμέλεια: Μάριος Μακρής

Μουσική: Θάνος Σταυρίδης

Επιμέλεια κίνησης: Μέλπω Βασιλικού

Τεχνική επεξεργασία ήχου: Άγγελος Αθανασιάδης

Παραδοσιακό Ταξίμι : Νίκος Μαγνήσαλης


Παίζουν: Ιφιγένεια Δατσιάδου, Μάρκος Τότσκας, Δανάη Κλάδη

Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά από 5 ετών






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ